Mus dyniowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na desery. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,29 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 328 kalorii . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru, stałej dyni, mieszanki budyniu waniliowego i przyprawy do ciasta dyniowego. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 41% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mus kiwi , Alternatywny zdrowy mus czekoladowy i Mus amaretto .
Instrukcje
1
W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier, aż masa będzie gładka; dodaj dynię, mieszankę budyniową i przyprawę do ciast. Stopniowo ubijaj mleko. Wymieszaj z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Nałóż 1/4 szklanki musu do każdej z ośmiu miseczek. Pokrusz 16 pierniczków; posyp musem. Na wierzch połóż resztę musu. Schłodź w lodówce do momentu podania.