Mus czekoladowy II
Mus czekoladowy II to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 7 porcjami. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jaj, półsłodkie chipsy czekoladowe, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to mus czekoladowy bananowy bez jaj | szybki mus, Tradycyjny francuski mus czekoladowy {mus au Chocolat}, oraz mus czekoladowy bez jaj , jak zrobić mus czekoladowy.
Instrukcje
Zmiel czekoladowe chipsy w blenderze, używając krótkich impulsów.
Dodaj wrzącą wodę i zmiksuj, aby stopić czekoladę.
Dodać żółtka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym.
W średniej misce ubij białka mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie ułożyć białka na masę czekoladową.
Wlać mus do kieliszków do wina lub innych kieliszków i schłodzić w lodówce, aż ustawi.