Mus Czekoladowy Do Kawy Guatemala San Sebastian
Gwatemala San Sebastian Kawa mus czekoladowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czekoladę, śmietanę, paloną kawę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Miłośnicy Czekolady Potrójna Warstwa Kawy Karmel Czekoladowy Mus Ciasta, Tiramisu Coffee Chocolate Mus, oraz Czekoladowy Mus Kawowy Deser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj żelatynę i zimną wodę do małej miski i pozostaw na 2 minuty.
Dodać gorącą wodę i mieszać, aż żelatyna się rozpuści.
Kucharze Uwaga: Jeśli używasz modyfikowanej skrobi z tapioki, ten krok nie jest konieczny po prostu dodaj go do mieszanki kakao i kontynuuj.
W mikserze stojącym dodaj kakao i cukier i zmiksuj na małej prędkości z nasadką trzepaczki, aż dobrze się połączą.
Dodaj śmietanę, nasiona wanilii i kawę i wymieszaj na dużej prędkości, aż powstaną sztywne szczyty. Wymieszać żelatynę i wymieszać przez 1 minutę.
Mus wyjąć z miksera i porcji do serwowania potraw. Przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Udekoruj ogoloną czekoladą lub świeżymi owocami i podawaj.