Mus Czekoladowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj musu czekoladowego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 673 kalorie, 6G białka, oraz 53g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz likier kawowy, bitą śmietanę, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj mus czekoladowy bananowy bez jaj | szybki mus, Tradycyjny francuski mus czekoladowy {mus au Chocolat}, oraz mus czekoladowy bez jaj , jak zrobić mus czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 4 (od 6 do 8 uncji) Indywidualne dania do serwowania
Roztopić czekoladę na podwójnym kotle.
Podczas gdy czekolada topi się, w dużej misce do mieszania, połączyć żółtka i cukier i ubić, z mikserem ręcznym, aż bardzo blady i gruby i podwoiły rozmiar.
Ubić likier kawowy. Gdy czekolada się stopi, ubij ją do mieszaniny żółtka.
W średniej misce ubijamy śmietanę na średnie szczyty. Używając 1/3 bitej śmietany na raz, złóż śmietanę do mieszaniny czekoladowej. Powtarzaj ten proces, aż cały krem zostanie włączony.
Przełożyć mus do poszczególnych dań i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Udekoruj owocami, orzechami, ciastkami lub bitą śmietaną.