Mus Czekoladowy

Mus Czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj musu czekoladowego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 673 kalorie, 6G białka, oraz 53g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz likier kawowy, bitą śmietanę, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj mus czekoladowy bananowy bez jaj | szybki mus, Tradycyjny francuski mus czekoladowy {mus au Chocolat}, oraz mus czekoladowy bez jaj , jak zrobić mus czekoladowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 4 (od 6 do 8 uncji) Indywidualne dania do serwowania
2
Roztopić czekoladę na podwójnym kotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Podczas gdy czekolada topi się, w dużej misce do mieszania, połączyć żółtka i cukier i ubić, z mikserem ręcznym, aż bardzo blady i gruby i podwoiły rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ubić likier kawowy. Gdy czekolada się stopi, ubij ją do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
W średniej misce ubijamy śmietanę na średnie szczyty. Używając 1/3 bitej śmietany na raz, złóż śmietanę do mieszaniny czekoladowej. Powtarzaj ten proces, aż cały krem zostanie włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przełożyć mus do poszczególnych dań i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
7
Udekoruj owocami, orzechami, ciastkami lub bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
8
Czekoladowy pyszny!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn