Mus Czekoladowy
Mus czekoladowy może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać syrop czekoladowy, woda, kakao, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to mus czekoladowy bananowy bez jaj | szybki mus, Tradycyjny francuski mus czekoladowy {mus au Chocolat}, oraz mus czekoladowy bez jaj , jak zrobić mus czekoladowy.
Instrukcje
Posypać żelatynę zimną wodą w małym rondlu; odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, około 3 minut lub aż żelatyna się rozpuści.
Dodaj kakao i syrop czekoladowy do mieszaniny żelatyny, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Złożyć w 2 filiżanki ubitą polewą. Łyżka równomiernie do 6 pojedynczych dań deserowych. Przykryć i schłodzić 2 godziny lub do firmy.
Łyżka do poszczególnych misek deserowych. Top każdej porcji z 2 łyżki ubitą polewą.