Muffuletta
Muffuletta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 23G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Mieszanka popękanego pieprzu, tymianek, oliwki nadziewane pimiento i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Muffuletta, Muffuletta, oraz Dip Muffuletta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować grillowane warzywa, połącz pierwsze 5 składników w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknij i marynuj w lodówce 2 godziny, od czasu do czasu obracając torbę.
Wyjmij warzywa z plastikowej torby; umieść warzywa na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill 5 minut z każdej strony lub aż warzywa będą miękkie.
Aby przygotować sałatkę z oliwek, połącz pomidora i następne 5 składników (pomidor przez czarny pieprz).
Wydrąż dolną połowę chleba, pozostawiając skorupę o grubości 1 cala; zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku. Ułożyć ser w dolnej połowie chleba. Wierzch z salami, grillowanymi warzywami, sałatką z oliwek i górną połową chleba. Owiń Bochenek folią; przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Pokroić na 4 kawałki tuż przed podaniem.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Torres Pazo das Bruxas Albarino. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jaskrawożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne po wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na środek. Długie i trwałe na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Idealnie komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie zapewnia idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.