Muffiny z grzybami i truflami-omlety z puszki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj omlety z muffinami z dzikich grzybów i truflami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.19 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 222 kalorie, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 160 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, sól koszerną, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Omlety z pieczarkami i kozim serem, Pizza z pieczarkami z olejem truflowym, oraz Ricotta Gnudi z sosem z dzikich grzybów i truflami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Wrzuć grzyby i oliwę z oliwek na blachę do pieczenia, doprawić solą, rozprowadzić w jednej warstwie i piec na złoty kolor na brzegach, około 15 minut. Odstawić do ostygnięcia; obniżyć piekarnik do375.
W dużej misce ubić jajka, mleko, parmezan, olej truflowy, szczyptę soli i ostudzone grzyby.
Wlać do 12 lekko natłuszczonych kubków muffin i piec, aż nadmuchane i złociste na brzegach, około 25 minut.