Muffiny Owocowe Miodowo-Orzechowe
Babeczki z owocami miodowo-orzechowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 57 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sody oczyszczonej, skórki pomarańczowej, jabłek granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz SOS miodowy do owoców.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 18 kubeczków muffin, lub linia z papierami.
Wymieszać wodę, miód, daktyle i sodę oczyszczoną razem w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż daty są miękkie, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie, wlać mieszaninę do miski i połączyć z sokiem pomarańczowym i skórką, rozdrobnione jabłka, winogrona, cynamon i orzechy włoskie; mieszać do połączenia.
Wymieszać z mąką i łyżką ciasto do przygotowanych kubków muffin.
Piec, aż zestaw i złoty kolor na wierzchu, 25 do 30 protokół.