Muffiny Owocowe Miodowo-Orzechowe

Muffiny Owocowe Miodowo-Orzechowe
Babeczki z owocami miodowo-orzechowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 57 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sody oczyszczonej, skórki pomarańczowej, jabłek granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz SOS miodowy do owoców.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 18 kubeczków muffin, lub linia z papierami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać wodę, miód, daktyle i sodę oczyszczoną razem w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż daty są miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
DaktyleDaktyle
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie, wlać mieszaninę do miski i połączyć z sokiem pomarańczowym i skórką, rozdrobnione jabłka, winogrona, cynamon i orzechy włoskie; mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Wymieszać z mąką i łyżką ciasto do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Piec, aż zestaw i złoty kolor na wierzchu, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn