Babeczki z owocami miodowo-orzechowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 57 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sody oczyszczonej, skórki pomarańczowej, jabłek granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz SOS miodowy do owoców.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 18 kubeczków muffin, lub linia z papierami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać wodę, miód, daktyle i sodę oczyszczoną razem w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż daty są miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Daktyle
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie, wlać mieszaninę do miski i połączyć z sokiem pomarańczowym i skórką, rozdrobnione jabłka, winogrona, cynamon i orzechy włoskie; mieszać do połączenia.