Muffiny Czekoladowe Z Mąki Kokosowej

Muffiny Czekoladowe Z Mąki Kokosowej
Muffinki czekoladowe z mąki kokosowej to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 158 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Holenderski proces kakao w proszku, proszek do pieczenia, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffiny Z Mąki Kokosowej Z Podwójną Czekoladą, Mąka kokosowa ciasto kawowe babeczki z kawałkami czekolady, oraz Muffinki Z Mąki Kokosowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 6 kubków muffin z wkładkami foliowymi lub smarem za pomocą preferowanej metody-użyłem trochę masła i odkurzyłem go dodatkowym proszkiem kakaowym. Foliowe wkładki do babeczek byłyby prawdopodobnie idealne.
Składniki, których będziesz potrzebować
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać mąkę kokosową, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól razem w misce i ustawić aside.In w małej misce wymieszać jajka, mleko, agawę, roztopione masło i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Dodać mieszaninę mąki do płynnej mieszaniny i mieszać aż do wymieszania, a następnie dodać kawałki czekolady.Podzielić ciasto pomiędzy 6 filiżanek muffin i piec przez około 15 minut lub aż muffiny pojawią się zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Ostudzić na patelni przez około 10 minut, a następnie ostrożnie wyjąć z kubków muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn