Muffinki Z Szarlotką
Babeczki z szarlotką mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 14. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 142 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Cookie Madness ma 21 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Z Pumpkin Pie, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotki Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spray 14 kubki muffin z dodatkiem mąki sprayu do pieczenia lub linii z wkładkami papieru.Jabłko obrać, usunąć rdzeń i posiekać na bardzo drobne kawałki. Polecam korzystanie z mini robot kuchenny. Powinieneś skończyć z około 2 i 1/3 cups.In małą miskę, dokładnie wymieszać mąkę, sól, proszek do pieczenia, ¾ łyżeczki cynamonu i nutmeg.In miskę do miksowania, lekko ubić jajko widelcem, następnie wymieszać ½ szklanki cukru, oleju i wanilii.
Dodać posiekane jabłko i dobrze wymieszać.
Dodać mieszankę mąki i mleka na przemian, mieszając tylko do wymieszania.Podziel ciasto między 14 filiżanek muffin-powinno dojść prawie do góry.
Wymieszać ze sobą zarezerwowaną 1 łyżkę cukru i ½ łyżeczki cynamonu.
Piecz babeczki na środkowej półce przez około 25 minut.
Niech ostygnie w patelni muffin. Jako chłodny, poluzuj delikatnie krawędzią noża, ale nie usuwaj. Gdy babeczki są chłodne, wyjąć z kubków.