Muffinki Z Otrębów Brzoskwiniowych

Muffinki Z Otrębów Brzoskwiniowych
Muffinki z otrębów brzoskwiniowych to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 106 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka sos jabłkowy, otręby pszeniczne pąki zbóż, takich jak wszystkie otręby pąki, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Muffiny Z Otrębów Brzoskwiniowych, Jeżyna brzoskwinia otręby owsiane babeczki z Chia + Len, oraz Jabłko Cynamon Otręby Babeczki / Super Otręby Muffin Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 16 kubków muffin z wkładkami papierowymi. W małej misce połączyć pąki otrębów i maślanki; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
OtrębyOtręby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Na ImprezyNa Imprezy
2
W średniej misce, ubij razem mąkę pszenną, mąkę, sodę oczyszczoną i sól; odstawić. W dużej misce ubij razem cukier i jajko, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodaj sos jabłkowy, olej rzepakowy i wanilię i ubijaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
ArachidArachid
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Ubij w maślance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodaj suche składniki do miski i wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać z brzoskwiniami. Napełnij każdy kubek muffin 3/4 pełne z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Piec, aż tester ciasta włożony w środek muffinki wyjdzie czysty, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
7
Pozostaw do ostygnięcia przez 10 minut w patelni, a następnie wyjmij do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn