Muffinki Z Masłem Orzechowym
Muffinki z masłem orzechowym to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz biszkopt / pieczenia mix, jajka, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Czekoladowe muffinki z masłem orzechowym z lukrem orzechowym, oraz Muffinki z masłem orzechowym Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić jajka, cukier, mleko i masło orzechowe, aż będzie gładka. Wymieszać w mieszance do pieczenia. Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe dwie trzecie pełne. Na wierzchu 1/2 łyżeczki dżemu.
Piec w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy babeczki zostaną przetestowane. Schłodzić na patelni 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu.