Glazurowane muffinki z kruszonką jagodową wymagają około 50 minut od początku do końca. Za 27 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 90 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką mleko, sól, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 12%. Spróbuj Glazurowane Muffinki Jabłkowe, Glazurowane Muffinki Truskawkowo-Cytrynowe, oraz Cynamonowe Muffinki Z Kruszonką Bananową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukry, proszek do pieczenia, cynamon i sól. W małej misce ubij jajko, mleko i masło. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złożyć jagody i skórkę z cytryny. Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Borówki Amerykańskie
Skórka Z Cytryny
Cynamon
Masło
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Połącz składniki polewy;posyp ciasto.
3
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
4
Połącz składniki glazury, aż będą gładkie; skrop ciepłe babeczki.