Cheddar i muffinki z zieloną cebulą mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 120. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Mieszanka sera cheddar, mąka, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Muffinki z cheddarem i zieloną cebulą, Herbatniki z cheddarem i zieloną cebulą, oraz Boczek, cebula i muffiny kukurydziane Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; dobrze wymieszać. Wymieszać z serem i zieloną cebulą. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Ubij razem jajko, mleko i masło; dodaj do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia. Łyżka do lekko natłuszczonych patelni do muffinek, wypełniając trzy czwarte pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Piec w temperaturze 375 przez 22 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.