Muffinki Truskawkowo-Jagodowe
Muffinki truskawkowo-jagodowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 320 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, jagód, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Muffinki Truskawkowo-Jagodowe, Muffinki Truskawkowo-Jagodowe, oraz Muffinki jagodowo-truskawkowe o obniżonej zawartości tłuszczu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 12 kubków muffinek lub linkę papierowymi wkładkami.
W misce ubić olej, mleko i jajka.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w osobnej misce; złożyć truskawki, jagody i dżem. Mieszaj mieszaninę mleka w mieszaninę mąki, aż do połączenia. Napełnij kubki muffin z ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta, około 25 minut. Schłodzić w puszce na muffinki przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.