Babeczki migdałowo-Makowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 66 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz wyciąg z migdałów, krem, soda oczyszczona i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Otis Spunkmeyer migdałowe babeczki z makiem-zrób pyszne babeczki w domu, Muffinki Migdałowo-Makowe, oraz Muffinki Migdałowo-Makowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 12 średnich kubków muffin z papierowymi kubkami do pieczenia (lub kubki spryskać sprayem do gotowania lub smarem ze skracaniem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W dużej misce, wymieszać razem 1/2 szklanki cukru, olej, jajko i ekstrakt migdałowy. Ubij łyżką śmietanę i mleko do wymieszania. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, solą, sodą oczyszczoną i makiem, aż do dobrze wymieszanego. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.