Muffinki Marchewkowe
Muffinki marchewkowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 35. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól, olej, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zdrowe muffiny marchewkowe jabłkowe {vel muffiny z ciasta marchewkowego}, Muffinki Z Marchwi Owsianej, oraz Muffinki Z Marchwi Owsianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Połączyć pierwsze 4 składniki; odstawić.
Ubić jajko i olej w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z sosem jabłkowym, brązowym cukrem i 1/2 łyżeczki. wanilia.
Dodać suche składniki; mieszać tylko do zwilżenia. Wymieszać z marchewką.
Łyżka do 12 filiżanek muffin pan spryskane sprayem do gotowania.
Piec 15 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 5 min.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Wymieszać serek śmietankowy o obniżonej zawartości tłuszczu, cukier puder i pozostałą wanilię do wymieszania; rozprowadzić na muffinkach.