Cytrynowo-jogurtowo-Makowe muffinki to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki cytryny, cukier puder, cukier granulowany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Muffinki Jogurtowe Cytrynowo-Makowe, Muffinki Makowe Z Jogurtem Cytrynowym, oraz Naleśniki Jogurtowe Cytrynowo-Makowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 204°. nasmarować dno tylko 12 regularnych kubków muffinki, lub linii z papierowych kubków do pieczenia. W dużej misce ubić mleko, olej, jogurt i jajko. Wymieszaj pozostałe składniki muffinek, aż mąka będzie zwilżona. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt
Mąka Uniwersalna
Mleko
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Piec 16 do 18 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni. W małej misce wymieszaj cukier puder i sok z cytryny, aż będzie gładka i wystarczająco cienka, aby mżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego