Muffinki Dyniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj babeczki z dyni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, brązowy cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to babeczki z dyni bez jaj , jak zrobić babeczki z dyni, Muffinki z dyni czekoladowe z polewą z dyni, oraz Muffinki Dyniowe.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, przyprawę pumpkin pie, sodę oczyszczoną, imbir i sól połączyć w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać rodzynki; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połącz brązowy cukier, dynię w puszkach, maślankę, olej rzepakowy, melasę, ekstrakt waniliowy i jajka, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę cukru do mieszaniny mąki; mieszać tylko do wilgotności.
Ciasto łyżka do 18 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Posypać cukrem granulowanym.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Natychmiast wyjąć muffinki z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.