Muffinki Cytrynowo-Makowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj babeczek z makiem cytrynowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 221 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.38 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, mieszankę Muffin Premium z cytryną i makiem, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muffinki Cytrynowo-Makowe, Muffinki Cytrynowo-Makowe, oraz Muffinki Cytrynowo-Makowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia 15 standardowych kubków do muffinek z papierowymi kubkami do pieczenia. W średniej misce wymieszaj mieszankę muffin, mleko, olej i jajka łyżką, aż do wymieszania (ciasto może być grudkowate).
Łyżka około 2 łyżki ciasta do każdej filiżanki muffin.
Umieść około 1 łyżeczki twarogu cytrynowego na cieście w każdej filiżance. Wierzch z pozostałym cieście, dzieląc równomiernie między filiżanki.
Piec 14 do 17 minut lub do złotego koloru. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Wycisnąć pakiet glazury z Muffin wymieszać około 10 sekund (nie mikrofalować). Nożyczkami odciąć końcówkę 1 rogu opakowania.
Polewamy ciepłymi babeczkami.
Podawać na ciepło lub chłodno.