Muffinki cukiniowo-jagodowe z cynamonowym tostem Crunch ® Streusel
Muffinki z cukinią i jagodami z cynamonowym tostem Crunch ® Streusel mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wanilię, olej roślinny, cynamonowe płatki tostowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dyniowe francuskie tosty muffinki z cynamonową polewą Streusel, Cytrynowy Sernik Jagodowy Francuskie Tosty Muffinki Streusel, oraz Brioszki cynamonowe Chocolate Chip francuskie tosty muffinki z kokosem Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°(400F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
Odcedzić puszkę borówek (z Muffin mix box); opłukać i odstawić. W dużej misce, wymieszać razem mix muffin, mleko, olej, jaja, cukinia i wanilia tylko do wymieszania. Delikatnie złóż jagody. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Wierzch z pokruszonymi płatkami.
Piec 16 do 21 minut lub aż złoty kolor i Topy Wiosna z powrotem po dotknięciu. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni.