Muffinki Cheeseburger wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. 1013 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Jeśli masz sól, keczup, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Muffinki Cheeseburger, Cheeseburger Mini Muffiny, oraz Muffinki Z Klopsikami Cheeseburger dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Linia 24 muffin kubki z kubków papierowych i lekko płaszcz z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę i cebulę na gorącej patelni, aż wołowina jest całkowicie rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać ketchup, mleko, masło, jajka, i musztarda razem w osobnej misce; dodać do mieszaniny mąki i mieszać aż różowy w Kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Musztarda
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Wymieszać mieloną mieszaninę wołowiny z mieszaniną mąki; łyżkę do przygotowanych kubków muffin do całkowitego napełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 30 do 40 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.