Muffinki Bananowe I
Muffinki bananowe I jest Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, sody oczyszczonej, banana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Eggless Jowar Banana Muffins-Wegańskie Bananowe Muffiny Sorgo, Muffinki truskawkowo-bananowe Quinoa (zawiera 12 muffinek; całkowity koszt za muffinkę: 0,30 zł), oraz Muffinki bananowe bez jajek | muffinki na post, vrat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami do muffinek.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W osobnej misce ubić banana, cukier, jajko i wanilię. Wymieszać z kwaśną śmietaną. Mieszaj mieszaninę bananów z mąką, aż się połączysz. Miarka ciasto do przygotowanych kubków muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta.
Ostudzić przed podaniem. Aby uzyskać najlepszy smak, umieść w szczelnym pojemniku lub torbie na noc.