Muffaletta Burgery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Muffaletta Burgers. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1445 kalorii, 59G białka, oraz 114g tłuszczu każdy. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser provolone, bułki kaiser, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muffaletta Burgers, Dip Muffaletta, oraz Muffaletta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż ciężką dużą blachę do pieczenia folią aluminiową.
Ułóż 12 plastrów salami w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec, aż plastry salami są rumiane (podobnie jak boczek), uważając, aby upewnić się, że brązowieją równomiernie, o 10 protokół. Będą chrupiące, gdy ostygną.
Przełożyć boczek salami na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia, aby wchłonąć nadmiar oleju. Odstawić do ostygnięcia.
Połączyć wieprzowinę, cebulę, czosnek, sól, przyprawę grecką i czarny pieprz w dużej misce i wymieszać tylko do równomiernego połączenia, nie overmix). Uformuj mieszankę mięsną na 4 równe paszteciki o nieco większej średnicy niż bułki kaiser, aby po kurczeniu się po ugotowaniu idealnie pasowały do bułki.
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniego ciepła. Gdy grill jest gorący, gotować hamburgery, aż soki uruchomić jasne i paszteciki są twarde w dotyku, o 6 minut na stronie. Nie rozgotować lub hamburgery będą suche i bez smaku. Top każdy burger z 2 plastrami sera provolone podczas ostatnich 2 minut gotowania do stopienia sera.
Wyjmij hamburgery na talerz i namiot z folią i pozostaw na kilka minut podczas przygotowywania bułek.
Wszystkie składniki ubić w małej misce.
Podziel roladki na pół i lekko tostuj pokrojone powierzchnie na grillu lub na patelni, tuż przed zakończeniem pasztecików.
Spread Creole mayo na dolnych połówkach rolek i góry z hamburgery. Na początek każdy burger z 3 kawałkami boczku salami, cienkim plasterkiem czerwonej cebuli, sałatą, a następnie odrobiną posiekanej sałatki z oliwek.
Rozłóż trochę kreolski majonez na górnej połowie każdej rolki i przykryć hamburgery. Naciśnij go w dół, chwycić kilka serwetek, i cieszyć się!!!!!