Muesauce & Agave Granola

Muesauce & Agave Granola
Mus jabłkowy i agawa Granolan to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona słonecznika, nasiona sezamu, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Mus jabłkowy słodzony agawą (naturalnie bezglutenowy), Granola Z Mango I Agawy Z Jogurtem Greckim, oraz Granola jagodowa z agawą cynamonową i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia duża obramowana blacha do pieczenia z folią nonstick lub pergaminem paper.In dużą miskę, wymieszać owies, otręby owsiane, orzechy, nasiona słonecznika, nasiona sezamu, pestki dyni, brązowy cukier, cynamon, imbir i salt.To mieszankę owsianą, dodać sos jabłkowy, agawę, miód i olej kokosowy. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
RamięRamię
Olej KokosowyOlej Kokosowy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Otręby OwsianeOtręby Owsiane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej blasze do pieczenia i piec przez około 30 do 33 minut, mieszając co 10-12 minut, aż granola stanie się złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Powinien być chrupiący, gdy chłodzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn