Mu Shu Okłady Z Sałaty Jackfruit
Mu Shu sałata Jackfruit okłady może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 73 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 65 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś korzeń imbiru, zieloną cebulę, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, Okłady Z Sałaty, oraz Okłady do sałaty On-the-Go dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać czosnek i korzeń imbiru i gotować przez kolejną minutę.
Dodaj posiekane jackfruit, bulion warzywny, sos sojowy, i sos hoisin na patelni. Doprowadzić do duszenia, przykryć, i gotować na niskim aż jackfruit zmięknie i zaczyna rozdrabniać po naciśnięciu na nim z krawędzi łyżki (o 20-30 protokół). Delikatnie "zachęcaj" większe kawałki, aby się rozpadły. Następnie dodaj pozostałe składniki (z wyjątkiem sałaty), przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż grzyby wydzielają swoje soki, około 5 minut.
Podawać w filiżankach sałaty z sosem Sriracha lub extra hoisin. Może być spożywany na ciepło lub na zimno.