Mrożony Łosoś Wędzony
Mrożony wędzony łosoś może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 632 kalorie, 36g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 7,31 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz łososia, serek, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Mrożony Łosoś Wędzony, Pasta Z Łososia Wędzonego, oraz Pasta Z Łososia Wędzonego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 8-uncja pakiet serek śmietankowy, łosoś i cebula dokładnie. Kształt mieszanki w piłkę. Mróz z bitą śmietaną.
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż schłodzone.
Podawać z krakersami. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce do 2 tygodni lub w zamrażarce do 4 tygodni.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.