Mrożony Jogurt Brzoskwiniowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj mrożonego jogurtu brzoskwiniowego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, ekstrakt waniliowy, jogurt waniliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 119 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt, Brzoskwiniowy mrożony jogurt, oraz Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść brzoskwinie w blenderze. Przykryć i przetworzyć do zmieszania; odstawić. W małym rondlu posypać żelatyną mleko; odstawić na 1 minutę.
Podgrzać na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Zdjąć z ognia; wymieszać z cukrem i solą, aż cukier się rozpuści.
Dodaj jogurt, wanilię i zarezerwowane brzoskwinie.
Napełnij cylinder zamrażarki lodów dwie trzecie pełne; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Gdy lody są zamrożone, przenieść do pojemnika zamrażarki; zamrozić na 2-4 godziny przed podaniem.