Mrożone Niemieckie Słodkie Ciasto Czekoladowe
Mrożone Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 79 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zimną bitą polewę, czekoladę baker 's german' S, gotową do użycia crumb crust graham cracker i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mrożony Czerwony Aksamit Niemiecki Czekolada Deep Dish Pie, Niemieckie Słodkie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czekolada w mikrofalówce i 2 łyżki. mleka w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 do 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po każdej min. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Dodać serek śmietankowy, cukier i pozostałe mleko; ubić trzepaczką do wymieszania. Przechowywać w lodówce 10 min. za ochłodzenie.
Dodać ubitą polewę; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane. Łyżka do skórki.
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Odstawić w temperaturze pokojowej lub w lodówce około 15 min. lub aż ciasto można łatwo pokroić. Resztki ciasta przechowuj w zamrażarce.