Mrożone maliny i jogurt " ciasto
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 210 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cool whip lite bited polewa, krem marshmallow, maliny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mrożone Przekąski Jogurtowe, Mrożony Deser Jogurtowy Marmurkowy, oraz Mroźne Malinowe Parfaity dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 1 szklankę jogurtu do ubitej polewy, aż dobrze wymieszane.
Wyjąć 1 szklankę ubitej mieszaniny topping; przykryć i przechowywać w lodówce do późniejszego użycia. Łyżka pozostała ubitą mieszaninę topping do 9-calowy talerz pie. Z tyłu łyżki, równomiernie rozprowadzić na dolnej i górnej stronie płytki ciasta. Zamrozić co najmniej 1 godzinę lub do momentu uzyskania jędrności.
Dodać maliny, kilka łyżek stołowych na raz, do marshmallow creme w średniej misce, ubijając mikserem elektrycznym na niskiej prędkości lub z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane. Wymieszać w pozostałej 1 szklance jogurtu. Delikatnie wymieszać w reserved 1 Puchar ubitej mieszaniny topping aż dobrze wymieszane.
Łyżka do ubitej skorupy polewy. Zamrozić 3 godziny lub do twardości. Resztki deseru przechowuj w zamrażarce.