Mrożone Lemon Pie Pops
Jeśli 52 grosze za porcję spada w budżecie, mrożone Lemon Pie Pops może być wielki bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 214 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, sok z cytryny, skondensowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Frozen S'More Pops, Frozen S ' Mores Pops, oraz Mrożone Owoce Pops.
Instrukcje
Ubij skondensowane mleko, skórkę i sok. Ubij śmietanę, aż utrzyma sztywne szczyty, a następnie delikatnie złóż w skondensowaną mieszaninę mleczną.
Łyżka do foremek ice pop, zatrzymując się około 1/4 cala od góry (wypełnienie lekko rozszerzy się po zamrożeniu). Dotknij wypełnione formy na blacie kilka razy, aby wyeliminować pęcherzyki powietrza.
Załóż pokrywę na formy i włóż patyczki, upewniając się, że są proste(ważne przy usuwaniu góry podczas demontażu). Zamrażać, aż do całkowitego jędrności, około 4-5 godzin.
Aby zdemontować, zanurz formy w głębokim pojemniku, takim jak garnek z wodą o temperaturze pokojowej, pozwalając wodzie dojść do 1/4 cala od góry form przez 30 sekund.
Zdejmij pokrywę i wyciągnij pops.
Podawać natychmiast lub owinąć pojedynczo w folię i zamrozić, aż będzie gotowy do podania.
Pops mogą być wykonane 1 tydzień wcześniej i przechowywane zamrożone w formach lub owinięte pojedynczo w plastiku.