Mrożone Kanapki Z Kremem Cytrynowym
Mrożone kanapki z kremem cytrynowym to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę z cytryny, pistacje, twarog cytrynowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Mrożone Kanapki Z Lodami Bananan, Owocowe Mrożone Kanapki Z Lodami Jogurtowymi, oraz Mrożone Ciasto Z Kremem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć małą blachę do pieczenia papierem woskowym. W schłodzonej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubijaj crme frache z twarogiem cytrynowym i skórką cytrynową, aż uformują się jędrne szczyty.
Ułóż połowę ciasteczek na blasze do pieczenia i łyżkę kremu cytrynowego na środku, pozwalając mu delikatnie wyciekać do krawędzi. Na wierzchu pozostałe ciasteczka, naciskając bardzo delikatnie.
Przenieś blachę do zamrażarki i zamrozić kanapki do firmy, co najmniej 4 godziny.
Rozłóż orzechy na talerzu i zwiń w nich krawędzie kanapek.
Make Ahead: kanapki z kremem cytrynowym można zamrozić w szczelnym pojemniku na okres do 1 tygodnia.