Mrożone Kanapki Z Czekoladą
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 410 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka półsłodkiej czekolady, mleka, pianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mrożone Kanapki Jogurtowe, Mrożone kanapki bananowe Pb, oraz Mrożone Nadziewane Kanapki Z Bananami.
Instrukcje
Linia 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z folią, pozwalając folii powiesić na bokach.
Podgrzać mleko i pianki w dużym rondlu na małym ogniu, często mieszając, aż będzie gładka.
Dodać czekoladę i wymieszać, aż się rozpuści i będzie gładka. Przechowywać w lodówce przez 20 minut. W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej wysokości, ubij śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty. Pracując szybko, złóż bitą śmietanę do schłodzonej mieszaniny czekolady, mieszając, aż nie pozostaną żadne ślady bieli. Łyżka do przygotowanego naczynia. Dotknij naczynia na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Zamrażać, pod przykryciem, aż do Ustawienia, co najmniej 3 godziny. Trzymając obie strony folii, przenieś zamrożony blok na deskę do krojenia.
Pokrój na 24 kwadraty. Rozbij krakersy Grahama na pół.
Warstw kwadraty czekolady między krakersami, aby 12 kanapki piętrowe.
Umieść kanapki na talerzu, przykryj i wróć do zamrażarki, aż będą gotowe do podania.