Mrożone Czekoladowe Ciasteczka Dekadenckie
Mrożone czekoladowe ciasteczka dekadenckie wymagają około 45 minut od początku do końca. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz lody czekoladowe, brownie mix, wiśnie w ciężkim syropie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 17%. Spróbuj Czekoladowa Dekadencja, Czekoladowa Dekadencja, oraz Czekoladowa Dekadencja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem brownie wymieszać i wody.
Wlać ciasto do 13 x 9-calowej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Migdały tostujemy na półce pod ciastami w ciągu ostatnich 5 minut pieczenia. Chłodne ciasteczka i migdały całkowicie na drucianym stojaku.
W misce ułożyć malinę, wymieszać trzepaczką, aż będzie gładka.
Wiśnie odcedzić, zastrzegając 2 łyżki soku; odstawić sok. Wiśnie opłukać; dobrze osuszyć.
Do smarowania malin dodaj wiśnie, mieszając, aby pokryć.
Rozłóż lody na brownies; łyżka mieszanki wiśniowej na lodach.
Połącz reserved sok wiśniowy i granulki kawy, mieszając, aż kawa się rozpuści. Złożyć ubitą polewą; rozprowadzić na mieszance wiśni.
Posypać migdałami. Przykryć i zamrozić co najmniej 8 godzin.