Mrożone Ciasto Pomarańczowo-Jogurtowe

Mrożone Ciasto Pomarańczowo-Jogurtowe
Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka z chłodnym bitą polewą, jogurtem waniliowym, mieszanką napojów o smaku pomarańczowym i garścią innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowy Krem Mrożony Jogurt, Pomarańczowy Juliusz: z mrożonymi bananami i jogurtem, oraz Pomarańczowo-Waniliowe Mrożone Jogurty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać jogurt i napój wymieszać w dużej misce z trzepaczką, aż mieszanina się rozpuści. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Likier Granatowy Lub Sok żurawinowyLikier Granatowy Lub Sok żurawinowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Zamrozić kilka godzin lub aż do firmy.
4
Wyjąć z zamrażarki 15 min. przed podaniem.
5
Odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmięknąć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn