Mojito grillowane Tacos rybne z salsą truskawkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 254 kalorie, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz salsę truskawkową i awokado, kolendrę, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałata rybna z grilla Tacos z marynatą Mojito, Rybne Tacos z salsą truskawkową, oraz Grillowane Tacos rybne z letnią salsą.
Instrukcje
1
Marynuj rybę w oleju, soku z limonki i skórce, rumie, jalapeno, czosnku, zielonej cebuli, mięcie, kminku, soli i pieprzu przez 10-20 minut.Grillować rybę na średnim ogniu, aż do ugotowania, około 4-6 minut na stronę. Ryba będzie gotowana, gdy łatwo się płatkuje i nie jest już półprzezroczysta.Płatki ryb i podawać w tortillach przyozdobionych salsą truskawkową i awokado, pokruszonym serem i kolendrą lub ulubionymi dodatkami taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kruszy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Truskawka Bez łuski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.