Mrożone Ciasto Maślane
Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czekolady pokryte orzechowo-maślany Baton, krakersy graham czekolady, trzymać margarynę, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Placek Maślany, Frozen Butterfinger Mousse Pie, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść krakersy Grahama w robocie kuchennym; pulsuj, aż będą kruche.
Dodać masło i białko jaja; pulsować do wilgotnego. Naciśnij mieszankę okruchów na 9-calową płytkę ciasta pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut; ostudzić na stojaku z drutu 15 minut. Zamrozić 15 minut.
Wyjmij jogurt z zamrażarki i odstaw w temperaturze pokojowej na 15 minut, aby zmiękczyć. Połowę jogurtu łyżka do przygotowanej Skórki.
Połączyć syrop kukurydziany, masło orzechowe, i mleko w małej misce, mieszając, aż będzie gładka.
Mżawka połowę mieszanki masła orzechowego nad jogurtem w skorupie.
Posypać połową posiekanego batonika. Powtórz procedurę z pozostałym jogurtem, mieszaniną masła orzechowego i batonem. Przykryć folią i zamrozić na 3 godziny lub do twardości.