Mrożone Ciasto Cytrynowe

Mrożone Ciasto Cytrynowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ciasto graham cracker, błyskawiczny pudding waniliowy mix, koncentrat lemoniady, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mrożone Ciasto Cytrynowe, Mrożone Ciasto Z Kremem Cytrynowym, oraz Mrożone Lemon Pie Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij mleko i budyń przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego zestawu.
3
Dodać koncentrat lemoniady; ubijać przez 30 sekund. Natychmiast złożyć ubitą polewą. Łyżka do skórki. Zamrażać, aż zestaw, o 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
Bitą PolewąBitą Polewą
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn