Panini-Patyczki Sztaplowane
Panini-ułożone patyczki wymagają ok. 18 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rukoli, bambusowych szaszłyków, w pre importowanych opakowaniach w pobliżu Deli case i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Brie, Basil, Bacon & Blue Panini ... i prezent prasowy Breville Panini!, Apple Pie Panini z The Ultimate Panini Press Cookbook Kathy Strahs, oraz Miodowy Orzech-Chrupiący W Wieku Cheddar Panini-The Ultimate Panini Press Cookbook dla podobnych receptur.
Instrukcje
We Włoszech Moje ulubione panini (kanapka) jest z szynką (prosciutto di Parma) ser (robiola) i rukola (rukola lub rukola sałata). Możesz zjeść go na zimno lub nacisnąć i grillować na prasie do kanapek lub na patelni. Jeśli chcesz go nacisnąć, umieścić ciężką patelnię na szczycie kanapki, jak gotuje na patelni lub w patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować tylko minutę lub tak z każdej strony, aby chrupiące rolki i lekko rozgrzać nadzienie.
Aby zrobić kanapkę, podziel rolki i przykryj provolone. Na wierzchu kilka kawałków rukoli i 2 lub 3 cienkie plastry szynki, Ustaw górę na miejscu i naciśnij.
Kanapki pokroić w 8 małych kostek lub grillować do grzania bułki, a następnie pokroić. Stos 8 sztuk lub 1 panini na każdym patyku, gwintując 2 ostrą paprykę lub 2 oliwki jumbo wśród kawałków panini podczas pracy. Powtórz, aby zrobić 4 (12-calowe) paluszki panini ułożone w stos.