Mrożona Margarita Arbuzowa
Mrożone Margarity Arbuzowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje $4.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka syropu cukrowego, Likier melonowy, kliny arbuza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Mrożona Margarita Arbuzowa, Mrożona Margarita Arbuzowa, oraz Arbuz i różowy grejpfrut mrożona Margarita.
Instrukcje
Umieść arbuza w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Wlać puree arbuza do 2 pustych pojemników na kostki lodu i zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
Umieść 8 kieliszków do martini w zamrażarce, aby schłodzić.
Umieść 2 szklanki arbuzowych kostek lodu i pozostałe składniki w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Wlać do 4 szklanek i powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Dekoruj każdą szklankę arbuzowym klinem.