Mr. Bill ' s New Mexico Buffalo Chili

Mr. Bill ' s New Mexico Buffalo Chili
Przepis Mr. Bill ' s New Mexico Buffalo Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 11 godzin i 35 minut. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 592 kalorie, 51g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, mięso gulasz wieprzowy, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Buffalo Bill ' s Chili, Chilli Billa " i RDW, oraz New Mexico Green Chili Gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić razem kakao w proszku, Meksykańskie oregano, bazylia, majeranek, kminek, gorące chili w proszku, czosnek w proszku, sól hickory, czarny pieprz i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańskie OreganoMeksykańskie Oregano
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
MajeranekMajeranek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Połączyć mieszankę przypraw z mięsem bawolym, chorizo, i wieprzowina; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
żubryżubry
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Rozgrzać ciężką patelnię na średnim ogniu, i smażyć boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Boczek wyjąć łyżką szczelinową do dużego, ciężkiego garnka. W tej samej patelni, gotować i mieszać cebulę, papryka habanero, papryka jalapeno, czosnek, i New Mexico chile proszek w tłuszczu boczku, aż cebula są przezroczyste; dodać mieszaninę cebuli do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Na tej samej patelni, smażyć przyprawione mięso w małych partiach, aż dobrze rumiane, dodając smalec w razie potrzeby; usunąć mięso do garnka. Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory z Zielonym chiles, salsa, pasta pomidorowa, SOS picante, pokrojone w kostkę zielone chiles, i ciemne piwo do garnka. Gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie łatwo Przekłute widelcem, 2 do 3 godzin. Jeśli chili wydaje się zbyt suche, dodaj ciemne piwo w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi ChilliPomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi Chilli
Zielone Chiles Pokrojone W KostkęZielone Chiles Pokrojone W Kostkę
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Piwo CiemnePiwo Ciemne
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
SmalecSmalec
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia

Składniki

2plastryhickory-boczek wędzony, pokrojony w kostkęhickory-boczek wędzony, pokrojony w kostkę850Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkę z zieloną papryką chile (np. RO*TEL®), nieoczyszczonepomidory pokrojone w kostkę z zieloną papryką chile (np. RO*TEL®), nieoczyszczone2(może być lub przeglądać)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno2(może być lub przeglądać)Nowy Meksyk chile proszekNowy Meksyk chile proszek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)hot Chili powderhot Chili powder907Orzechy dowolne (posiekane)kiełbasa chorizo, posiekanakiełbasa chorizo, posiekana12uncje płynów(12 uncji płynu) butelka ciemnego piwa lub w razie potrzeby(12 uncji płynu) butelka ciemnego piwa lub w razie potrzeby11 funt cukinii,Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)11 funt cukinii,majeranek suszonymajeranek suszony7goździkiczosnek mielonyczosnek mielony11 funt cukinii,ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki227Orzechy dowolne (posiekane)zielone chiles pokrojone w kostkę (takie jak Ortega® pokrojone w kostkę zielone Chiles)zielone chiles pokrojone w kostkę (takie jak Ortega® pokrojone w kostkę zielone Chiles)2(może być lub przeglądać)kminek mielonykminek mielony11 funt cukinii,Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż4papryka jalapeno, sadzona i posiekanapapryka jalapeno, sadzona i posiekana11 funt cukinii,suszone Meksykańskie oreganosuszone Meksykańskie oregano2habanero papryka, posiekana i posiekanahabanero papryka, posiekana i posiekana454Orzechy dowolne (posiekane)SOS picante (np. SOS Pace ® Picante)SOS picante (np. SOS Pace ® Picante)439Orzechy dowolne (posiekane)salsa (np. El Pato ® Salsa de Chile Fresco) salsa (np. El Pato ® Salsa de Chile Fresco)2(może być lub przeglądać)sól wędzona hickorysól wędzona hickory907Orzechy dowolne (posiekane)gulasz wieprzowy w kostcegulasz wieprzowy w kostce907Orzechy dowolne (posiekane)mięso gulaszowe z bizona, kostkamięso gulaszowe z bizona, kostka3słodka cebula, grubo posiekanasłodka cebula, grubo posiekana170Orzechy dowolne (posiekane)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu11 funt cukinii,niesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)smalec lub więcej w razie potrzebysmalec lub więcej w razie potrzeby

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Campo Viejo Cava Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
Jasny, błyszczący różowy kolor. Przyjemny i mocny na nosie z silną obecnością dojrzałych czerwonych jagód. Z ma zaokrąglone, przyjemne uczucie w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia31
Magazyn