Mostek Z Sosem

Mostek z sosem może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 276 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, bezalkoholowe piwo, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mostek wołowy w sosie, Mostek z sosem żurawinowym, oraz Mostek wołowy z sosem żurawinowym.
Instrukcje
Wołowinę ułożyć na patelni.
Posypać pieprzem i top z cebulą.
Połącz piwo, sos chili, brązowy cukier i czosnek; mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 3-1 / 2 godziny. Odkryć; piec 15-30 minut dłużej lub aż cebula są lekko rumiane i mięso jest miękkie.
Mięso i cebulę wyjąć na półmisek i ogrzać.
Do rondla wlać kapiele i poluzowane rumiane kawałki. Odtłuszczone tłuszcze.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać do kapiących patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Mięso pokroić cienko w poprzek ziarna.