Mostek z konfiturą z cebuli i Chile
Mostek z dżemem z cebuli i Chile może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Na 6,33 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 87g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 782 kalorie. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz zapas kurczaka, Tajskie chiles, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chile I Piwo Duszony Mostek, Paley ' S Place Double-Chile Brisket, oraz Southwestern Grillowany mostek z sosem Ancho Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Dodać mieloną cebulę i Thai chiles i doprawić solą. Gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie bardzo miękka, o 25 protokół. Zwiększyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować, mieszając, aż cebula są głęboko rumiane, o 10 minut dłużej.
Marchew, seler i grubo posiekaną cebulę rozłożyć w równomiernej warstwie na patelni i doprawić solą i pieprzem. Przyprawiamy mostek solą i pieprzem i układamy na wierzchu warzywa, tłuste do góry.
Rozłóż dżem z cebuli i chile w równej warstwie na wierzchu mostka i wlej gorący wywar na patelnię wokół mięsa. Przykryć patelnię do pieczenia i dusić mostek przez około 4 1/2 godziny lub do momentu, gdy będzie bardzo miękki, fastrygowanie co 30 minut.
Niech mostek odpocznie w sokach na patelni przez 30 minut, a następnie przenieś go na deskę do rzeźbienia. Soki z patelni przecedzić do rondla, naciskając na warzywa, a następnie odtłuścić tłuszcz.
Dodajemy sos sojowy, doprawiamy pieprzem i gotujemy na wolnym ogniu. Cienko pokroić mostek na ziarno i podawać z sokami z patelni.