Mostek wołowy nach Waxman

Mostek wołowy nach Waxman
Mostek wołowy nach Waxman może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 58g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pierwszego cięcia mostek wołowy, cebula, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mostek nach Waxman, Bucatini Jonathana Waxmana z karczochami, Cipolliną i fasolą Fava, oraz Mostek Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mostek lekko odkurzyć mąką, a następnie posypać pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużym żaroodpornym emaliowanym żeliwnym garnku lub innym ciężkim garnku z pokrywką wystarczająco dużą, aby dobrze trzymać mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj mostek do garnka i brązowy po obu stronach, aż crustybrown obszary pojawiają się na powierzchni tu i tam, 5 do 7 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Przełożyć mostek na talerz, podgrzać trochę, następnie dodać cebulę do garnka i stale mieszać drewnianą łyżką, skrobając wszelkie rumiane kawałki przyklejone do dna garnka. Gotować, aż cebula zmiękną i opracowane bogaty brązowy kolor, ale nie są jeszcze karmelizowane, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
GarnekGarnek
6
Wyłączyć ogień i umieścić mostek i wszelkie zgromadzone soki na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Rozłóż pastę pomidorową na mostku tak, jakbyś był wisienką na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
LukierLukier
8
Posypać solą i więcej pieprzu do smaku, a następnie dodać czosnek i marchewkę do garnka. Przykryć garnek, przełożyć do piekarnika i gotować mostek przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
9
Przenieść mostek do deski do krojenia i, za pomocą bardzo ostrego noża, pokroić mięso w poprzek ziarna na około 1/8-cala-grube plastry. Powrót plasterki do garnka, nakładając Jew kącie tak, że można zobaczyć trochę górnej krawędzi każdego plasterka. Efekt końcowy powinien przypominać oryginalny mostek unsliced pochylony lekko do tyłu. Sprawdź przyprawy i, jeśli jest to absolutnie konieczne, dodaj 2 do 3 łyżeczek wody do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
ZiarnaZiarna
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
GarnekGarnek
10
Przykryj garnek i wróć do piekarnika. Obniżyć ciepło do 163° i gotować mostek, aż będzie widłowy, o 2 godziny. Sprawdź raz lub dwa razy podczas gotowania, aby upewnić się, że płyn nie pęka. Jeśli tak, dodaj jeszcze kilka łyżeczek wody-ale nie więcej. Ponadto, za każdym razem można sprawdzić, łyżka niektórych cieczy na wierzchu pieczeń tak, że kapie w dół między plasterkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
11
Jest gotowy do podania z sokami, ale w rzeczywistości jest jeszcze lepszy drugiego dnia.
12
Reprinted with permission from the Brisket Book by Stephanie Pierson, © 2011 Andrews McMeel Publishing
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia50
Magazyn