Mostek wołowy BBQ
BBQ Beef mostek może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Chanuka. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka sosu barbecue, mieszanka zupy cebulowej lipton, ciasteczka gingersnap i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ciasteczka gingersnap można śledzić to danie główne z Brown Butter Soft Batch Style Gingersnaps jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to slow-cooker maple chipotle BBQ beef, Mostek Wołowy Rub # 1, oraz Mostek wołowy BBQ.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Winnica Yangarran Estate PF Shiraz z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (Preservative Free) Shiraz jest wytwarzany z winogron uprawianych na certyfikowanych biodynamicznych winnicach jednowarstwowych, uprawianych bez herbicydów, fungicydów lub syntetycznych chemikaliów. Jest wytwarzany bez jakichkolwiek dodatków: siarki (konserwantów), kwasu, taniny lub drobin. Jest to średnio mocne, świeże, owocowe wino, które jest pyszne, jak młode wino. Mając to na uwadze, mają PF shiraz z powrotem do ich pierwszego rocznika 2013, który nadal pokazuje niektóre piękne żywe postacie.Wegańskie