Mostek Piwny Duszony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele żydowskich przepisów, więc dać piwo duszone mostek spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Chanuka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz tymianek, ząbki czosnku, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chile I Piwo Duszony Mostek, Piwo-duszony mostek z cebulą, oraz Piwo, imbir i czosnek duszony mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; wymieszać 1 łyżeczkę soli. Mieszankę przypraw Rub równomiernie po obu stronach mostka.
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj mostek; smażyć 3 minuty z każdej strony lub aż zbrązowieje.
Dodaj piwo; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj bulion i czosnek; wróć do wrzenia. Zwróć mostek na patelnię. Przykryć i gotować w temperaturze 325 przez 2 godziny. Obrócić mostek; gotować dodatkowe 2 godziny. Odwróć mostek.
Dodać marchew, seler, i cebula; gotować dodatkowe 1 godzinę lub aż mostek jest bardzo delikatny.
Wyjąć mostek i warzywa z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania; wyrzucić tłuszcz. Doprowadzić płyn do gotowania do wrzenia na średnim ogniu.
Mąkę umieścić w małej misce; wymieszać w 1/2 szklanki wody.
Dodaj mieszaninę mąki do patelni, mieszając, aż będzie gładka; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 2 protokół lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
SOS podawać z wołowiną i warzywami.