Mostek Paschalny

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Paschę mostek spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten przepis służy 7. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, czosnek, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mostek Paschalny, Mostek Paschalny, oraz Mostek Paschalny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°. w małej misce, wymieszać brązowy cukier, czosnek, wino, sos chili, ketchup i ocet z trzepaczką do dobrze wymieszać. Odstawić.
Ciepło 12-calowa patelnia na średnim ogniu 2 minuty. Mostek wołowy osuszyć ręcznikiem papierowym; doprawić solą i pieprzem z każdej strony. Podsmaż wołowinę 2 minuty z jednej strony (wołowina rozwinie ciemną skórkę). Obróć wołowinę; sear po drugiej stronie.
Wołowinę ułożyć na dużej patelni. Przykryć sosem, pokrojoną cebulą i gałązkami tymianku. Przykryć folią; piec 3 godziny.
Niech wołowina stać 10 minut.
Pokroić w poprzek ziarna na plastry.
Podawać z ugotowaną cebulą i kapiącą patelnią.