Mostek babci
Mostek babci może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.98 za porcję. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mostek wołowy, zupa cebulowa mix, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mostek nie-twojej-babci, Mostek babci Selmy, oraz Grandman Ethel ' s mostek z Tzimmes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieścić mostek w patelni tłuszczu bok do góry. W średniej misce wymieszać razem ketchup, zupę mix i imbir ale; wlać mostek. Rozmieść marchew i cebulę wokół krawędzi pieczenia, jeśli używasz. Przykryj pieczeń pokrywką lub folią aluminiową.
Piec przez 2 godziny w nagrzanym piekarniku.
Zdjąć pokrywę i gotować jeszcze przez 1 godzinę.
Odstawić na kilka minut przed krojeniem i podaniem.