Morning Glory Muffins to bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie śniadanie. Ten przepis służy 18. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 198 kalorii. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, kokos, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Morning Glory Muffins, Morning Glory Muffins, oraz Morning Glory Muffins.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, cynamon i sól. W innej misce połącz jajka, olej i wanilię; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Dodać marchew, jabłko, kokos, rodzynki i orzechy włoskie.
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki do trzech czwartych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minuty lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.