Morelowy Brie

Brie z morelami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 637 kalorii. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz prażone w miodzie orzechy nerkowca, dodatki: dodatkowe wycięcia z moreli i figi, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj makaroniki z pestkami moreli, Apricot Brie, oraz Brie z polewą morelową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj 1 szklankę moreli, 1/2 szklanki figi i rodzynki; dobrze wymieszać i gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 30 minut.
Odcedzić i rezerwy soku. Odstaw owoce na bok.
Połącz Serek i Brie w dużej misce do mieszania; beat ze średnią prędkością miksera elektrycznego, aż będzie gładka. Wymieszać z namoczonymi owocami, nerkowcami i 1 łyżką soku.
Namoczyć potrójną warstwę gazy w pozostałym zastrzeżonym soku; wycisnąć nadmiar wilgoci. Linia 8 " okrągły cakepan z gazą. Łyżka mieszanki sera do patelni, rozłożenie równomiernie. Przykryć i schłodzić przez noc.
Usunąć mieszaninę sera z patelni; wyrzucić gazę. Powierzchnię sera pokryć cukrem pudrem.
Dekorować, w razie potrzeby. Owiń w folię.